participate
logo2

Проходить голосування за найкращий варіант етикеток для "Золотої троянди" та "Збитня Київського". Проголосувати можна тут >>

напої фестивалю

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

АВТОРСТВО РЕЦЕПТУРИ

 

Розробка технології виробництва натуральних соків та напоїв належить Комітету з розвитку харчових технологій "Об'єднання аграріїв". Сьогодні Комітет в форматі науково-дослідної програми практично вдосконалює способи створення нових інноваційних продуктів харчування (напої, концентрати, сухі розчинні суміші та ін.) підвищенної біологічної цінності в напрямку "Покращення якості здоров'я людини", в тому числі лікувально-профілактичного призначення з плодово-ягідної та місцевої рослинної сировини України.

 

Працівники Комітету опублікували понад 300 наукових робіт, в тому числі 15 книг, свого роду енциклопедії плодово-ягідного виноробства, які дозволяють  підняти на новий рівень промислове виробництво і мають попит не тільки в Україні, але і в країнах, що розвиваються.

 

Головою Комітету з розвитку харчових технологій є видатний український вчений, професор, доктор технічних наук, Лауреат Державної премії в області науки і техніки України Литовченко Олександр Михайлович. 

 

Натисніть, щоб збільшити
Натисніть, щоб збільшити
золота троянда
живушка
садовий лікар
садовий нектар
узвар цілющий
узвар цілющий медовий
збитень київський
київ
ілля м
україна